Pistes de pàdel del Club Bellaterra a vista d'ocell| Facebook Club Bellaterra

 

 

La lliga de pàdel d'hivern a Bellaterra arriba a la seva fi. Per a celebrar-la, el Club Bellaterra organitzarà una calçotada el pròxim diumenge 17 de març a les instal·lacions del club al voltant de les 14 h. 

 

 

Abans, però, a partir de les 10 h, els equips de bronze, plata i or de les categories masculina, femenina i mixta del Club s'enfrontaran a les pistes de pàdel per a decidir qui s'enduu el títol de lliga a cada àmbit. En acabar la competició, es realitzarà una entrega de premis al mateix recinte de pàdel.

 

 

Com a cloenda, al mateix club esportiu se servirà un menú de calçotada per a tancar la lliga que inclourà amanida, calçots, carn a la brasa, patates al caliu i mongetes seques, a més de postre, aigua, vi, cervesa i cafè. Els dos esdeveniments tindran una entrada conjunta de 29 euros, que es pot adquirir al bar del Club o escrivint a elclub@club-bellaterra.com. 

 

 

Cartell de l'esdeveniment conjunt
Cartell de l'esdeveniment conjunt | Toni Alfaro