sant jordi

Ja es poden demanar els permisos per instal·lar parada per Sant Jordi | Paula Galván

 

 

El dia de Sant Jordi està cada cop més a prop i a Cerdanyola del Vallès ja s'ha engegat la maquinària per omplir la plaça de llibres i roses. Des de l'11 de març i fins a l'11 d'abril, es poden presentar les sol·licituds per demanar una parada de flors i llibres el dimarts 23 d'abril. 

 

 

Les parades de flors i llibres s’instal·laran el dia de Sant Jordi a la plaça de l'Abat Oliba i a la plaça de Josep Viladomat. Poden demanar una parada les entitats sense ànim de lucre (registrades al municipi de Cerdanyola) que venguin roses i llibres i les llibreries i floristeries de la ciutat.

 

 

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. S’admetran sol·licituds fins a l’11 d’abril de 2019. També es poden presentar telemàticament les 24 h del dia, si es disposa de certificat digital, a través del portal www.cerdanyola.cat.

 

 

A les places esmentades només es podran muntar les parades que tinguin el permís de l’Ajuntament. El dia 23 al matí s’assignarà el lloc concret de la instal·lació de la parada en funció de les entitats i comerços sol·licitants que disposin del permís corresponent.

 

 

Aquest any hi tornarà a haver un espai habilitat perquè les autores i els autors que ho desitgin puguin signar els seus llibres. Les autores i els autors que vulguin participar en aquest espai s'han de posar en contacte amb el Servei de Cultura indicant nom autor/a i títol del llibre abans del 25 de març per tal de poder assignar un horari concret. Les propostes s’han d’enviar a perezgl@cerdanyola.cat i per qualsevol aclariment trucar al 935 808 888 ext. 3194 o 3364.