Temperatures càlides, sol i possibilitat de ruixats en l’inici d’aquesta setmana

by | març 11, 2019 | Méteo

El temps serà majoritàriament assolellat aquesta setmana a Bellaterra

El temps serà majoritàriament assolellat aquesta setmana a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

 

El sol i les temperatures càlides continuaran sent els protagonistes de la meteorologia durant l'inici d'aquesta setmana a Bellaterra, seguint la tònica del passat cap de setmana. Si bé és cert que la temperatura serà agradable, a mitjans de setmana hi ha possibilitats de ruixats, segons apunta el meteoròleg Francesc Mauri, que no haurien de durar més que unes hores.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: