Els plens de la Junta de Veïns de Bellaterra se celebren a la seu de la EMD
Els plens de la Junta de Veïns de Bellaterra se celebren a la seu de la EMD | Cedida

 

 

Els grups polítics representats a la Junta de Veïns de Bellaterra tornaran a reunir-se a la seu de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra aquest dilluns 18 ( inicialment, dijous 14 de març) a les 20 h per a un ple extraordinari. En aquesta ocasió, els dos punts centrals de la reunió seran la interposició d'un nou contenciós administratiu a l'Ajuntament de Cerdanyola pel retràs en l'aportació econòmica de gener a juny del 2019 i l'anul·lació d'alguns usos relacionats amb el trànsit de les càmeres de seguretat de Bellaterra

 

Segons es pot llegir a la convocatòria, signada pel president de l'EMD Ramon Andreu, el tercer punt de l'ordre del dia preveu interposar un “recurs contenciós administratiu i mesures cautelars inaudita Parte contra la resolució de l’Alcaldia de 27/02/2019, d’aprovació de l’aportació econòmica municipal al període de gener a juny de 2019“. 

 

D'altra banda, el quart punt proposarà anul·lar les característiques de “control, regulació, vigilància i disciplina del trànsit” en les vies públiques de Bellaterra. Es desactivarà la funció de trànsit i quedarà activada la funcionalitat d'estadística, ja vigent ara. No restaran fora de servei i la mesura no comportarà cap modificació ni retirada del sistema.

 

Altres iniciatives de l'ordre del dia seran l'aprovació de representació processal de l'EMD (persones que representin l'entitat en el nou litigi) en l'àmbit judicial, segons el “Decret de Presidència 18/2019, de 7 de març”. Finalment es voldrà aprovar la mesura presa per l'Ajuntament per a pacificar l'aparcament a la plaça del Pi – també des de l'EMD -, així com, provisionalment, una “ordenança reguladora del canvi de denominació de carrers, places, parcs, camins de Bellaterra“.  

 

Aquí pots veure l'ordre del dia del ple extraordinari del 14 de març del 2019