Un ple de la Junta de Veïns a l'EMD de Bellateterra | Arxiu
 

 

El Ple extraordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra, que s'havia plantejat per aquest dijous 14 de març, ha sigut reagendat. La reunió que, inicialment i segons van indicar des de l'EMD aquest dilluns, s'havia de celebrar aquest dijous, s'organitzarà finalment el dilluns 18 de març.

 

 

  

Des de l'entitat municipal indiquen que la decisió d'ajornar el Ple ha vingut del grup de govern de Gent per Bellaterra. El partit va tenir reunió aquest dimarts a la tarda i va decidir aplaçar la reunió per qüestions internes.

 

 

 

El contingut de l'ordre del dia, tot i aquests problemes d'agenda, no canviarà, i per tant seguirà tenint com a punts principals la interposició d'un contenciós administratiu per l'endarreriment en el pagament del període de gener a juny de 2019, per part de l'Ajuntament, així com la modificació de les funcions de les càmeres de seguretat de Bellaterra.