Sol radiant i pujada de les temperatures per aquest cap de setmana a Bellaterra

by | març 14, 2019 | Méteo

El temps asolellat i la pujada de les temperatures marcaran la setmana a Bellaterra

El temps asolellat i la pujada de les temperatures marcaran la setmana a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

S'acosta el cap de setmana, i el sol serà la tònica dominant d'aquests dies a Bellaterra. Segons apunta el meteoròleg Francesc Mauri, les temperatures diurnes pujaran de manera considerable, estant per sobre dels 20º C, i que doanrà un ambient més estival a aquest mes de març.

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: