robatori
Estris que portaven els detinguts | Mossos d'Esquadra

 

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir, el matí de l'11 de març, dos homes de 23 i 21 de nacionalitat albanesa i veïns de l’Hospitalet de Llobregat i una dona de 24 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumptes autors de diversos robatoris amb força a domicili en grau de temptativa a Cerdanyola.

 

Els fets van succeir al voltant de les 20.30 h, quan agents de paisà que formen part d’un dispositiu preventiu de robatoris a domicilis, van localitzar dos homes i una dona caminant pel carrer Oreneta, al barri de Sant Ramon, i mirant tots els patis de les plantes baixes dels immobles.

 

Els agents van realitzar un seguiment discret fins al carrer de la Garsa i van observar com la dona va donar una escarpa a un dels homes. Mentre la dona es quedava vigilant, els dos homes van saltar dins el jardí d’una planta baixa i, al cap de dos minuts, van saltar a l’exterior.  Aquesta acció la van repetir fins a tres vegades en escassos minuts en altres immobles del mateix carrer de la població de Cerdanyola.

 

En el moment en què van ser sorpresos pels agents, les tres persones van fugir corrents i van llençar l’escarpa a terra. Després d’una persecució a peu, els van poder interceptar i identificar. En l’escorcoll se’ls va poder intervenir un parell de guants, un tornavís, un lot i l’escarpa que havien llençat en la fugida, tots, estris susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força a domicilis.

 

Una vegada detingudes, les tres persones van ser traslladades a dependències policials. El 13 de març, els tres detinguts, amb nombrosos antecedents per robatoris amb força a domicilis, van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.