El paseo del Prado de Madrid es va omplir, el 16 de març, de gent d’arreu de l’estat per reivindicar el dret d’autodeterminació de Catalunya. “1-O, ni oblit, ni perdó” o “Este juicio es una farsa” van ser dos dels clams més repetits en relació al referèndum d’independència de Catalunya, celebrat l’1 d’octubre del 2017 i el judici del procés, que s’està duent a terme aquests dies al Tribunal Suprem.

Entre ells també s’hi va desplaçar un autocar des de Bellaterra, amb 20 bellaterrencs i 12 santquirzencs. L’autocar va sortir a primera hora del matí del dissabte i després de 7 hores va arribar a la capital espanyola. Allà, socis i simpatitzants de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra van manifestar-se en el mateix sentit. La tornada va ser durant la mateixa jornada, ja a la nit, i de la sortida en destaquen el caràcter cívic i pacífic dels assistents.

FOTOS: Rosa Roda i Enric Pallàs