Sant Quirze tractarà en un acte el judici als polítics independentistes

by | març 19, 2019 | Sant Quirze

El periodista Jesús Rodríguez a la cerimònia dels Premis Ciutat de Barcelona 2018

El periodista Jesús Rodríguez a la cerimònia dels Premis Ciutat de Barcelona 2018 | Pepe Herrero

 

 

L'acte “Judici al judici”, en el que s'analitza el context en què s’està processant els presos polítics encausats per l’1-O, s'obrirà als habitants de Sant Quirze i d'altres pobles del voltant, també a Bellaterra. Ho farà el pròxim dimecres 27 de març a La Patronal, teatre de la localitat vallesana, a les 19:30 h, a la sala Josep Brossa. 

 

 

L’acte comptarà amb el periodista Jesús Rodríguez de la Directa, que acaba de rebre fa poc el premi Ciutat de Barcelona en la categoria Mitjans de Comunicació. Hi va fer un discurs que va causar el disgust dels regidors del PP i C’s, que van abandonar l’acte de lliurament. És un coneixedor de primera mà dels fets de l’1-O i sap amb detall l’entrellat dels mitjans de comunicació i el tractament que es dóna a les notícies.

 

 

També hi serà l’advocada Mireia Montesinos de l’Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans (ACDDH)vinculada al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. L’ACDDH és una de les impulsores de l’International Trial Watch que fa seguiment del judici a l’1-O. Amb tots dos, el públic podrà aprofundir en el tractament que rep el judici en els mitjans de comunicació i tindrem totes les respostes dels aspectes jurídics del cas.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: