La Via Verda s’allarga fins al centre de Sant Quirze

by | març 22, 2019 | Sant Quirze

Camí venint des del pont de la via verda a Bellaterra | Laia TR

 

 

La Via Verda, camí de trànsit pedestre i en bicicleta per fomentar la mobilitat sostenible i que creua Bellaterra a l'altura de les vies dels Ferrocarrils en un eix d'est a oest, ara arribarà a Sant Quirze. El també conegut com a Camí Verd, que arribava fins ara a la urbanització Castelltort del municipi santquirzenc, ara s'estendrà fins a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya del poble veí de Bellaterra.

 

 

Segons informa l'Ajuntament veí, ja han començat les obres de la Via Verda en el tram que va des del passeig del Colomer fins al carrer de l’Oreneta. Es tracta d’un itinerari ampliat que suposarà un pas important pel que fa a la mobilitat sostenible al municipi.

 

 

Obres de connexió de la Via Verda a Sant Quirze

Obres de connexió de la Via Verda a Sant Quirze | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

Bona part d'aquest itinerari transcorrerà pel carrer de Menorca, per l'espai de calçada que ja es va senyalitzar aprofitant la pintura viària que es va realitzar al polígon fa dos anys. L'execució del projecte suposarà la instal·lació de separadors de carril bici i la pintura de senyalització corresponent. Per tant, en el moment en què quedin instal·lats aquests elements restarà prohibit estacionar en aquest marge del carrer. Està previst que aquests elements arribin, com a molt a finals d'aquest mes de març.

 

 

  

El projecte inclou també el tancament del trànsit de vehicles a motor pel pont del ferrocarril des de Los Rosales, ja que actualment no és compatible amb el trànsit de persones i bicicletes. L'empresa adjudicatària és La Cyca Projectes & Services SL. L'import de licitació de l'obra és de 99.115,66 € sense IVA.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: