robatori

Material que portava el detingut | Mossos d'Esquadra

 

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir, el 22 de març, un home de 35 anys, de nacionalitat albanesa i veí de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a domicili i un altre en grau de temptativa, tots comesos a Cerdanyola.

 

  

  

Pels volts de les 19.30 h del dia 22 de març, una dotació de paisà que realitzava un dispositiu de prevenció de robatoris a domicilis a la zona del centre, va localitzar un home que anava caminant i observant els patis de les cases, en actitud vigilant. Poc després el van perdre de vista. Els agents van fer una recerca i al cap d'uns minuts el van veure sortir d'un pati saltant el mur perimetral. En el moment que els agents es van identificar i donar l'alto, l'home va sortir corrents.

 

 

  

Durant la fugida el lladre es va desfer d'un tornavís que els agents van poder recuperar. Després d'una persecució a peu el van poder interceptar i identificar. A l'escorcoll se li van localitzar diners en efectiu i una ronyonera, a l'interior de la qual, portava uns guants i una llanterna que, juntament amb el tornavís que va llençar durant la fugida, podria fer servir per cometre robatoris amb força a domicilis. Els agents el van detenir com a presumpte autor d'un robatori amb força en grau de temptativa.

 

 

  

Un cop en dependències policials, agents de la Unitat d'Investigació de Cerdanyola van determinar que el detingut també estaria relacionat amb altres tres robatoris amb força de similars característiques durant els mesos de gener i febrer. El dia 24 de març el detingut va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.