classificats
Llistat de possibles classificats | Laia TR

 

 

 

 

BellaterraDiari obre un nou servei de classificats per a tots aquells interessats en donar visibilitat a les seves demandes i ofertes a les nostres pàgines.

 

La realitat de Bellaterra, on el comerç està concentrat i sovint no pot cobrir totes les necessitats que els seus veïns necessiten en el dia a dia, fa que sigui una de les localitats a on pot ser més útil els serveis oferits per autònoms o particulars a clients concrets.

 

 

Per això, des de la nostra redacció volem facilitar que necessitats i solucions trobin cabuda a un espai que compta amb un gran seguiment per part dels bellaterrencs i bellaterrenques, i que el passat desembre va arribar a la xifra rècord de 6.500 persones en el seu canal digital. D'altra banda, la nostra edició en paper arriba a totes les llars de Bellaterra, i és un bon canal per arribar directament a cada veí del barri. 

 

 

Ets fisioterapeuta i vols donar-te a conèixer? Professor particular i vols aconseguir alumnes? Necessites algun comprador o tens una oferta de feina? Vols formar un club de lectura? Per tot això i el que necessitis, a BellaterraDiari t'oferim un espai de classificats perquè entris en contacte amb els veïns del poble i puguis arribar a tothom.

 

 

Si vols saber-ne més, escriu-nos a info@bellaterradiari.cat o truca'ns al 93 592 99 36 t'informarem de preus i repercusió.

 

Mira més serveis comunicatius que oferim aquí