Necessites vendre o comprar? Envia’ns el teu anunci classificat

by | març 26, 2019 | Bellaterra Diari

classificats

Llistat de possibles classificats | Laia TR

 

 

 

 

BellaterraDiari obre un nou servei de classificats per a tots aquells interessats en donar visibilitat a les seves demandes i ofertes a les nostres pàgines.

 

La realitat de Bellaterra, on el comerç està concentrat i sovint no pot cobrir totes les necessitats que els seus veïns necessiten en el dia a dia, fa que sigui una de les localitats a on pot ser més útil els serveis oferits per autònoms o particulars a clients concrets.

 

 

Per això, des de la nostra redacció volem facilitar que necessitats i solucions trobin cabuda a un espai que compta amb un gran seguiment per part dels bellaterrencs i bellaterrenques, i que el passat desembre va arribar a la xifra rècord de 6.500 persones en el seu canal digital. D'altra banda, la nostra edició en paper arriba a totes les llars de Bellaterra, i és un bon canal per arribar directament a cada veí del barri. 

 

 

Ets fisioterapeuta i vols donar-te a conèixer? Professor particular i vols aconseguir alumnes? Necessites algun comprador o tens una oferta de feina? Vols formar un club de lectura? Per tot això i el que necessitis, a BellaterraDiari t'oferim un espai de classificats perquè entris en contacte amb els veïns del poble i puguis arribar a tothom.

 

 

Si vols saber-ne més, escriu-nos a info@bellaterradiari.cat o truca'ns al 93 592 99 36 t'informarem de preus i repercusió.

 

Mira més serveis comunicatius que oferim aquí

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: