Els joves paren els conductors per dur a terme l'enquesta a l'altura de les pilones
Els joves paren els conductors per dur a terme l'enquesta a l'altura de les pilones | Jordi Tardós

 

 

Una enquesta de trànsit a l'altura del número 27 del Camí Antic de Sant Cugat, on es troben les pilones de l'EMD. Segons han explicat els mateixos enquestadors aquest dimecres 27, vénen de part de l'EMD de Bellaterra i estarien realitzant una enquesta per esbrinar l'origen de tots els conductors a qui paren.

 

 

Segons els encarregats, l'enquesta puntual duraria tot el dia d'avui, i han indicat que demà ja no hi seran, i algunes senyalitzacions com rètols i cons avisen dels enquestadors als que van en cotxe. Tanmateix, l'actuació d'aquest grup ha generat algunes cues i nervis entre alguns conductors amb presses, a qui els joves han deixat passar sense enquestar-los. 

 

Per part de l’administració bellaterrenca encara no s’ha pogut confirmar aquesta informació.

 

 

Senyalització que avisa de l'enquesta
Senyalització que avisa de l'enquesta | Jordi Tardós

 

 

 

Per la seva part, i també relacionat amb les pilones, alguns membres de l'Associació BV-1414 han mostrat el seu malestar amb la decisió de l'EMD de tornar a apujar les pilones, ja que això implicaria més transit encara per la BV-1414. Una actuació, la de tornar a apujar les pilones, que estaria prevista per aquest divendres 29 de març, segons han assegurat des de l'EMD.