Reflexions de l’entrevista a Ramon Andreu al Tot Bellaterra

by | març 29, 2019 | Opinió

He llegit amb molta atenció l'entrevista que el Tot Bellaterra fa a l'actual president Ramon Andreu i m'he quedat molt preocupat per si mai, i tant de bo que no passi, no sortís bé el projecte d'annexió a Sant Cugat i que Bellaterra votés el mateix president. Els 4 anys vinents serien idèntics o pitjors per Bellaterra que els últims 8: una urbanització feta un desastre en infraestructura, en serveis i en seguretat.

 

 

Segons paraules de Ramon Andreu, tot el que s'havia d'haver fet en 8 anys i no s'ha fet, és responsabilitat única i exclusiva de l’Ajuntament de Cerdanyola. No diré mai que l'Ajuntament de Cerdanyola posi les coses fàcils ni que estigui a favor de Bellaterra, però sostenir que res és imputable a una ineficaç gestió de l'equip de govern, em sembla que no és correcte. Busco l'enemic de Bellaterra, li faig saber a Bellaterra qui és el seu enemic i em converteixo en l'organisme que lluita contra el seu enemic. Rèdit electoral assegurat.

 

D'altre costat, si analitzem un a un els objectius que teníem i han fallat -tals com pilones, càmeres, zona verda per aparcament, centre mèdic, seguretat…-, veurem que tots ells s'han tirat endavant amb algun defecte de forma, amb criteris d'interpretació dubtosa o amb alguna subjectiva il·legalitat. Cosa que ha fet, a causa de la mala relació amb l'Ajuntament, que aquest últim ens portes a judici i amb la sentència desfavorable a Bellaterra, s'invalidés el projecte.

 

El resultat pràctic pels bellaterrencs, és sempre el mateix: voreres trencades, il·luminació deficient, terrenys bruts i descuidats, pilones avall, càmeres per estadística, sense servei mèdic, sense aparcament, milers de cotxes travessant Bellaterra…, i així una darrera l'altre. En aquests últims 4 anys he conegut molt de prop a Ramon Andreu i puc dir que la majoria de coses que vol i defensa per Bellaterra són les que Bellaterra necessita, però la forma i estil d'aconseguir-les no ha sigut el més eficaç per Bellaterra.

 

Què proposem? Com hem defensat els últims 4 anys, fer les coses ben fetes, negociades, consensuades i tenir una bona relació amb l'Ajuntament de Cerdanyola, evitant un enfrontament constant que només porta que perjudicis per Bellaterra.

 

 

El que necessita Bellaterra, tots ho sabem i tots ho volem. Com aconseguir-ho, això ja depèn del líder de cada del moment. Fiar-ho tot a la carta de Sant Cugat, és una bona aposta però molt arriscada.

 

 

Jordi Macarulla, candidat a la presidència de l'EMD de Bellaterra

Vols llegir més…?

“L’ecosistema del foc”

“L’ecosistema del foc”

Sovint veiem els incendis com un element negatiu, artificial, origen de destrucció i pèrdua de riquesa biològica. Però el cert és que el foc és un element més de la natura, com ho són la terra, l’aire i l’aigua. Els incendis forestals existien abans que els humans, i no només han contribuït a l’evolució de les espècies, sinó que podem dir que són font de diversitat.

“Consells per un estiu més sostenible”

“Consells per un estiu més sostenible”

Per aquest mes, i amb l’arribada de l’estiu i les vacances per a molts, he pensat fer una llista de coses que moltes vegades no fem prou bé i que contribueixen a reduir el nostre impacte negatiu sobre el planeta…

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: