alumnes

Dos alumnes a l'escola | Arxiu

 

 

 

Des el 29 de març i fins al 9 d'abril estarà obert el termini de preinscripcions a les escoles de Cerdanyola del Vallès per al curs 2019-2020. Les famílies han de presentar les seves sol·licituds per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

 

 

Les preinscripcions són per les escoles públiques i concertades. Cerdanyola compta amb 10 escoles públiques i cinc instituts també públics. Durant els primers mesos de l'any, els centres han ofert jornades de portes obertes perquè les famílies i futurs alumnes poguessin coneixer la seva oferta educativa

 

 

Per accedir a una plaça escolar durant el període de preinscripció, cal que les famílies omplin una sol·licitud. L'imprès de sol·licitud es pot obtenir als centres educatius o al web de l'Ajuntament. La sol·licitud s'ha de presentar al centre que s'ha posat com a primera opció i es recomana demanar més d'un centre educatiu per ordre de preferència. Cal tenir en compte que la presentació de més d'una sol·licitud o la falsedat o el frau en les dades aportades comporten la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre.

 

 

Les sol·licituds s'ordenen segons la puntuació obtinguda per les famílies, seguint criteris de proximitat o germans al centre, entre altres. La Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya ha fet públic un decàleg amb consells per escolaritzar el teu fill.

 

 

Aquí tens 8 recomanacions per escolaritzar els teus fills.