INFANTS
Dos infants a l'escola bressol bellaterrenca | Cedida

 

 

L'escola bressol bellaterrenca La Llar d'En Pitus està a punt de tancar inscripcions per al pròxim curs 2019-2020. El centre acull infants des dels 4 mesos fins als 3 anys i concerta, a hores d'ara, visites amb les famílies interessades, per tal de presentar-los el projecte i la seva pedagogia.

 

El centre és un espai  trilingüe – català, castellà i anglès – i es basa en la pedagogia activa, el learning by doing, és a dir, en l'adquisició de coneixements a través de l'experimentació sempre amb el contacte directe amb la naturalesa gràcies al seu extens pati de 800 metres quadrats ple d'arbres fruiters, plantes aromàtiques i un hort.

 

A més, els seus educadors són nadius i s'imparteix l'anglès com a idioma quotidià i habitual combinant-lo equitativament amb el català; fet que garanteix que els infants desenvolupin la seva capacitat d'aprenentatge en 2 idiomes.

 

Així doncs, el projecte curricular contempla tant les tradicions autòctones com les anglosaxones i els infants gaudeixen, tant de la Castanyada com del Halloween, del Carnestoltes com de St. Valentine's Day, enriquint així considerablement les seves experiències culturals.

 

Per a concertar una visita al centre cal trucar al 646 97 68 15

 

La Llar d'En Pitus

 

Adreça: Avinguda Bartomeu, 25, Bellaterra

Telèfon: 646 97 68 15

Facebook aquí

Instagram aquí