La Farmàcia Bellaterra farà el taller al seu local
La Farmàcia Bellaterra farà el taller al seu local | Toni Alfaro

 

 

La Farmàcia Marta Caus de Bellaterra organitzarà un taller de places limitades per a millorar la salut i reduir pes. Com a part de la seva campanya “Posa't a to“, dirigida a millorar l'estat de salut dels seus clients i usuaris, la farmàcia vol oferir una xerrada participativa per a grups de cinc o sis persones el pròxim dimecres 24 d'abril.

 

 

El taller, de tipus pràctic i completament gratuït, tindrà una duració aproximada de mitja hora i es podrà fer en dos torns: a les 12 o a les 19h. En ell es tractaran no només temes d'alimentació, sinó que també es treballarà de forma grupal per a millorar la relació amb l'exercici físic i els hàbits quotidians per a no només perdre pes, sinó també mantenir aquesta pèrdua a la vegada que s'adquireixen hàbits de vida saludable.

 

 

Cartell del taller-xerrada del pròxim 24 d'abril
Cartell del taller-xerrada del pròxim 24 d'abril | Farmàcia Marta Caus

 

 

 

Alhora, la xerrada tindrà també un component grupal, ja que s'articularà com una taula rodona perquè tots els que hi assisteixin puguin expressar allò que els preocupa i compartir-ho amb els altres. D'aquesta manera, indiquen des de la Farmàcia, podran trobar la millor manera d'ajudar-se també amb trastorns lligats a l'alimentació, com l'ansietat, alhora que les farmacèutiques proposen alguns productes que poden ajudar a assolir objectius concrets de pèrdua de pes

 

 

Tots aquells interessats en apuntar-se al taller ho poden fer trucant per telèfon o escrivint per Whatsapp a la Farmàcia Marta Caus, o bé anant-hi en persona. 

 

Telèfon: 93 691 46 55

Mòbil: +34 609 739 469

Email: farmaciamartacaus@gmail.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Horari: Dilluns – divendres, de 9 a 14 h, i de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius 10 – 13.30 h