Els plens de la Junta de Veïns de Bellaterra se celebren a la seu de la EMD
Els plens de la Junta de Veïns de Bellaterra se celebren a la seu de la EMD | Cedida

 

 

L'EMD de Bellaterra ha convocat la nova Junta de Veïns ordinària corresponent al mes d'abril. La reunió plenària dels grups a l'Entitat Municipal Descentralitzada serà aquest pròxim dijous dia 11 i tindrà com a punts centrals el conveni amb la Diputació de Barcelona per la instal·lació d'un nou semàfor a la BV-1414 i la implementació d'agents cívics per a l'EMD de Bellaterra

 

 

La sessió plenària, que serà a les 20 h a la Sala Gran de l'edifici de l'EMD de Bellaterra, també inclourà propostes per la reducció de la contaminació acústica al barri, així com una iniciativa acordada per la Junta de Portaveus per fer més segurs els camins cap a les escoles de Bellaterra. 

 

 

 

Entre els altres temes que es tractaran a la Junta de Veïns s'inclouen l'aprovació de les actes de sessions anteriors de la reunió dels partits, així com l'aprovació de la modificació pressupostària del gener de 2019.