Els oficis litúrgics per la Setmana Santa es faran a la parròquia de la Santa Creu | Josep Mateu

 

 

 

La setmana vinent és Setmana Santa, i per tant època de recolliment i de misses per a part dels veïns de Bellaterra. Com cada any, la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra s'encarregarà d'organitzar tots els oficis religiosos del barri per a celebrar els dies clau en la commemoració de la passió i resurrecció de Jesucrist. Tots els actes aniran a càrrec del mossèn de Bellaterra, Marc Aceituno

 

 

La primera de les accions litúrgiques serà la Benedicció dels Rams de Diumenge de Rams, aquest diumenge a les 13 h, que serà seguida per una missa a l'interior de la parròquia a les 13.15 h. 

 

 

Després no hi haurà més activitats fins al Dijous Sant, el 18 d'abril, en què se celebrarà una missa i l'Hora Santa, a les 20 i 21 h, respectivament. El plat fort arribarà amb la commemoració de la Passió del Senyor el Divendres Sant, a les 12 h, i estarà seguit de la cerimònia del Via Crucis a les 19 h. 

 

 

Horaris de les misses a la parròquia de la Santa Creu per la Setmana Santa
Horaris de les misses a la parròquia de la Santa Creu per la Setmana Santa | Cedida

 

 

 

La Vetlla Pasqual, el dissabte 20 d'abril, se celebrarà a les 22h, i el Diumenge de Pasqua tindrà la seva missa a les 13.15 h, el dia 21 d'abril. Finalment, la Resurrecció de Jesucrist serà commemorada el Dilluns de Pasqua, dia 22 d'abril, a les 19h, quan es farà la Litúrgia de la Paraula i la Comunió, actes amb què es donarà per finalitzada la Setmana Santa a Bellaterra.