La majoria dels comerços de Bellaterra estan situats a la plaça del Pi | Cedida

 

 

Amb l'arribada de la Setmana Santa, arriba un període de vacances per a molts ciutadans de Bellaterra. Això, a vegades, provoca que molts veïns es trobin amb la necessitat d'acudir a un comerç i trobar-lo tancat. Per això, us portem els horaris dels comerços en els dies festius de Setmana Santa al barri.

 

 

La gran majoria dels comerços de la plaça del Pi, centre de comerç de Bellaterra, tancaran únicament els dies festius: és el cas de la Farmàcia Bellaterra, el Supermercat Condis, la perruqueria canina i veterinària Family Can, la immobiliària Axis i la companyia Assegurances Garcia Planas, que tancaran Divendres Sant i Dilluns de Pasqua. Per la seva banda, la perruqueria Teresa Romero tancarà també dissabte. Alhora, el Taller de Serveis tancarà des de dimecres fins dilluns i tornarà a obrir dimarts, i la llibreria Paper's tancarà divendres, tot i que Dilluns de Pasqua obrirà al matí. 

 

 

Pel que fa als bars i cafeteries, l'horari estarà adaptat de maneres diferents, tot i que en gran mesura obriran tots els dies. És el cas de la cafeteria Bonaparte, que obrirà des de divendres fins al dilluns en horari reduït, de 7 a 15 h, i del Bar del Club Bellaterra, que obrirà de 10 a 14 h i no oferirà dinars del divendres al dilluns. L'Hostal Sant Pancraç, per la seva banda, farà horari reduït de dilluns 15 a dijous 18, de 7.30 a 17.30 h, i tancarà del divendres 19 al diumenge 21, per tornar a obrir Dilluns de Pasqua a les 13.30h. 

 

 

Finalment, el Club Bellaterra farà horari reduït el dijous 18, de 8 a 20 h, amb activitats dirigides fins les 14 h; de divendres 19 a dilluns 22 reduirà el seu horari entre les 10 i les 15 h.