Una acció anterior per la pacificació de la BV-1414 a la plaça del Pi
Una acció anterior per la pacificació de la BV-1414 a la plaça del Pi | Laia Tardós Roda

 

 

L'Associació BV-1414 prepara una nova actuació per a pressionar per la pacificació de la carretera BV-1414 que creua Bellaterra. En un comunicat, l'entitat ha indicat aquest dilluns que comença “una campanya d'enviament d'instàncies a l'Ajuntament”.

 

 

La mesura servirà per a “manifestar individualment el nostre malestar davant la manca de solucions als problemes de mobilitat a Bellaterra”. A més, arriba després que alguns veïns tallessin la carretera el passat dijous per a demanar a les autoritats pertinents mesures per a millorar la situació del trànsit a la via. 

 

 

Els mateixos membres de l'associació s'han ofert per a lliurar les instàncies a l'Ajuntament de Cerdanyola, que es poden trobar en aquest enllaç: un cop emplenada la sol·licitud, han indicat que es poden lliurar “a la bústia de Avgda. Bartomeu, 3 (dues cases abans de l'Hostal venint de St., Cugat), o bé podeu trucar al 629584017 i passarem a recollir-la”.