Els serveis de la ciutat canvien els seus horaris durant la Setmana Santa

by | abr. 15, 2019 | Cerdanyola

Interior de la Biblioteca Central | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

 

Durant la Setmana Santa alguns serveis i equipaments municipals de Cerdanyola del Vallès modificaran els seus horaris d'atenció al públic. Els principals canvis es produiran entre els dies 15 i 22 d'abril.

 

 

 

Els espais que romandran tancats des del 19 d'abril fins al 22 són l'Espai Infantil, els centres cívics, l'Ateneu, el Mercat Municipal de Serraparera, el Mercat Municipal de les Fontetes i la Biblioteca Central. El Casal Infantil, però, entre el 15 i el 18 d’abril oferirà un casal per a infants de 3 a 12 anys amb horari de 9 h a 13 h. També, els centres cívics mantindran els seus horaris la resta de dies i l'Ateneu, del 15 al 18 d'abril estarà obert de 8 h a 22 h. El Mercat Municipal de Serraparera mantindrà el seu horari habitual excepte el 18 d'abril que obrirà de 7 h a 14.30 h, com el mercat Municipal de les Fontetes. La Biblioteca, però, entre els dies 15 i 17 d'abril l'horari serà de tarda, de 15:30h a 20:30h. El 17 i 18 d'abril estarà oberta de 10h a 14h.

 

 

 

El Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) romandrà tancat només el dilluns 22 d'abril. El divendres 19 d'abril obrirà d'11 h a 14 h. Pel que fa a la resta de dies, el museu mantindrà el seu horari habitual. L'horari de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) serà de 8.30 h a 14 h des del 15 fins al 18 d'abril. El dia 23 d'abril, però, l'horari serà només de matí, de 8.30 h a 14 h degut a una actualització del programa de registre. 

 

 

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver obriran de 10.30 h a 14.30 el divendres 19 d'abril, el diumenge 21 i el dilluns 22. El dissabte, l'horari serà l'habitual d'11 h a 14.30 h i de 16.30 h a 20 h.

 

 

El Parc Esportiu Municipal de Guiera només tancarà el 19 d'abril, mantenint el seu horari habitual entre els dies 15 a 17 d'abril i entre el 20 i el 22 d'abril. El dijous, 18 d'abril, tancarà dues hores abans del habitual, a les 21 h.

 

 

El Complex Esportiu Municipal de Can Xarau no tancarà les seves portes malgrat que des del dia 15 al 22 d'abril no hi haurà activitats dirigides a la piscina i al gimnàs. El recinte, però, alterarà els seus horaris habituals des del dia 19 fins al 22 d'abril. L'horari del dissabte serà de 9.15 h a 13.45 h i de 16.15 h a 19.45 h. El diumenge 21 d'abril i els dies festius (19 i 22 d'abril) l'horari serà de 9.15 h a 13.45h.

 

 

Seran el Casal de Joves, des del 15 fins al 22 d'abril, el Servei Local de Català, el Centre d'Informació i Atenció a les Dones – La Caseta (CIARD) i el Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere (SAI) que romandran tancats. No obstant això, la Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) i l'Arxiu, aquest excepte el dijous 18 d'abril, que tancarà, no patiran cap canvi més al seu servei. Funcionaran amb normalitat. 

 

 

La festivitat del divendres 19 d’abril farà que els mercadals de Les Fontetes i Serraperera es facin el dijous 18 d’abril al matí a les seves ubicacions habituals.

 

Pots consultar els horaris complets aquí 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: