L'accident s'ha produït a una de les corbes de l'avinguda Josep Maria Marcet
L'accident s'ha produït a una de les corbes de l'avinguda Josep Maria Marcet | Jordi Tardós

 

 

 

El xoc d'un camió-ploma contra un dels pals telefònics situats a l'avinguda Josep Maria Marcet de Bellaterra ha deixat a bona part del veïnat sense subministrament telefònic i d'internet. Segons han indicat diversos veïns, testimonis de l'accident ocorregut la tarda d'aquest dimarts 16 d'abril entre les 14 i les 15 h, el camió anava a una velocitat normal i ha colpejat el pal situat a una de les corbes de la via, fent-lo tombar. 

 

 

El conductor ha seguit el seu camí, sense detenir-se a inspeccionar els danys provocats. El pal telefònic ha caigut parcialment sobre la calçada, cosa que ha dificultat el trànsit fins que la Policia Local de Cerdanyola del Vallès ha intervingut per enretirar l'estructura. Els agents han acordonat la zona perquè els vianants no passin pel lloc de l'accident, on hi ha cables de telefonia trencats. 

 

 

Un dels tècnics de l'empresa subministradora Telefònica, que ha acudit a fer avaluació dels danys, ha indicat que a causa que part de la instal·lació del cablejat és antiga, serà més difícil de reparar i, per tant, alguns veïns podrien veure's afectats durant més d'una setmana. De moment, l'avaria afecta vora dos centenars de veïns de Bellaterra, que viuen entre la BV-1414 i la línia de Ferrocarrils de la Generalitat, i que no tenen subministrament de telefonia o internet. 

 

Cables trencats de l'instal·lació telefònica de l'avinguda Josep Maria Marcet
Cables trencats de l'instal·lació telefònica de l'avinguda Josep Maria Marcet | Jordi Tardós