Els conductors aparquen a la mateixa rotonda, al costat de les pilones de l'EMD de Bellaterra
Els conductors aparquen a la mateixa rotonda, al costat de les pilones de l'EMD de Bellaterra | Aleix Giol

 

 

El veí de Bellaterra, Aleix Giol, envia unes imatges que assegura que es repeteixen diàriament al límit del polígon de Can Sant Joan de Sant Cugat, just a tocar de les pilones instal·lades per l'EMD de Bellaterra. La via és l'avinguda de la Generalitat, encara al terme municipal de Cerdanyola del Vallès. 

 

 

Segons Giol, és habitual trobar-hi cotxes sobre la vorera, cotxes aparcats dins la mateixa rotonda, “sense cap mena de civisme ni de vigilància policial, inclús a zones on està prohibit aparcar per un senyal”, assegura. També s'hi troben cotxes aparcats en doble fila sobre la mateixa vorera, i assegura que hi ha escombraries a la zona que no es retiren. 

 

 

El veí reclama més atenció per part de l'Ajuntament, ja que indica que a la zona “hi ha 0 vigilància policial” i que, tot i que l'Ajuntament de Cerdanyola va enviar uns agents cívics fa unes setmanes, tan bon punt aquests van desaparèixer, els cotxes van tornar a estar mal aparcats. Reclama mesures més contundents al consistori perquè es pacifiquin les places d'aparcament a la zona. 

 

 

Cotxes aparcats en doble fila sobre la vorera de l'avinguda de la Generalitat
Cotxes aparcats en doble fila sobre la vorera de l'avinguda de la Generalitat | Aleix Giol