Equip del Club de Rugby Sant Cugat sots 18 després de guanyar el campionat de Catalunya
Equip del Club de Rugby de Sant Cugat sots 18 després de guanyar el campionat de Catalunya | Club Rugby Sant Cugat

 

 

Els bellaterrencs Ignasi Treceño i Marc Rovira van aconseguir el títol de campions de Catalunya de rugby en la categoria sots-18 aquest cap de setmana passat. En concret, ho van fer al costat dels seus companys del Club de Rugby de Sant Cugat, el passat dissabte 13 d'abril, en guanyar 41 a 7 a la UE Santboiana al camp de La Foixarda, a Montjuïc. 

 

 

La victòria va tenir lloc el mateix dia que la de la categoria sots-16 del club santcugatenc, que el va enfrontar al FC Barcelona, al mateix espai. Els nois de David Mallen, d'entre 16 i 18 anys, van aconseguir així el passaport per a competir a Zarautz, al País Basc, pel campionat d'Espanya, que recull els campions de les comunitats autònomes. 

 

 

Segons explica Rovira, al campionat espanyol “hi ha dos grups de triangulars i el primer de cada grup juga la final”. El segona línia dels santcugatencs es mostra positiu davant aquest nou repte i diu que “jo crec que tenim moltes possibilitats i, si juguem bé, podríem guanyar-lo”, tot i que admet que hi ha “molt bon nivell”.

 

 

Pel que fa al partit contra la UE Santboiana, el de Bellaterra explica que “normalment solem quedar primers o segons”. “Sí que a vegades som un equip que costa motivar-nos perquè el nivell de la competició no és molt alt i no tenim el punt aquell de les ganes que es necessiten a vegades, però a la final sí que les vam aconseguir gràcies a l'entrenador”, afegeix. També es mostra positiu de cara al campionat espanyol: “jo crec que si sortim amb ganes i motivats, podem fer perfectament el campionat d'Espanya”.