Venda de llibres per Sant Jordi a Bellaterra | Laia TR

 

 

La Diada de Sant Jordi tornarà a aplegar alguns veïns i veïnes al carrer, concretament a la plaça del Pi. La festivitat tradicional catalana tornarà a portar color al carrer de la mà de les diferents parades de venda de roses i llibres aquest dimarts 23 d'abril, i també la visita dels autors bellaterrencs a la carpa instal·lada per la Unió de Veïns de Bellaterra en col·laboració amb la llibreria Paper's.  

 

 

Enguany, la celebració, ja és habitual, anirà a càrrec de les entitats i empreses bellaterrenques. Així, a més de la carpa instal·lada per l'associació veïnal i el comerç de papereria, també hi haurà la tradicional venda de llibres, que estarà organitzada també per Paper's, i que muntarà la seva paradeta durant tot el dia, entre les 8 i les 21 h. La llibreria, com l'any passat, inclourà un Espai Manga, per als amants del còmic japonès. 

 

 

Alhora els membres del Grup Escolta Bellaterra (GEB) vendran roses aproximadament fins a les 19 h. Segons expliquen des del GEB, a més, aquest any també dedicaran una zona de la seva paradeta de venda de roses a fer intercanvi de llibres utilitzats. 

 

 

Cartell de la Llibreria Paper's pel Sant Jordi d'aquest any
Cartell de la Llibreria Paper's pel Sant Jordi d'aquest any | Llibreria Paper's

 

 

 

Pel que fa als llibres nous, enguany sis veïns de Bellaterra presenten llibre per aquest Sant Jordi. Entre ells es compten Gustau Folch, amb Desaparecidos, Enric Marin i Joan Manuel Tresserras, amb Obertura republicana, Merce Passola i Carles Viladevall amb Porta d'accés a la felicitat, Luz Helena Mendoza, amb La Leona, Mª Jose Foix amb Las cuatro estaciones de la cocina i el mestre Jordi Savall, amb Ibn Battuta. La majoria d'aquests autors es preveu que siguin a la carpa de la Unió de Veïns i Paper's entre les 18 i les 20h, disposats a signar els seus llibres.

 

 

A més, per la carpa també passaran autors bellaterrencs que no han publicat llibres enguany però sí en anys anteriors. És el cas de Gabriel Martínez, Miguel Ramos, Jordi Macarulla i Pilar Viladomiu, entre d'altres.

 

Geb
Cartell del Sant jordi bellaterra fet pel cau | GEB