Dos dels festius habituals cauen en diumenge: el dia de Reis i la Immaculada Concepció | iStock

 

 

 

El Consell de Relacions Laborals –integrat per la Generalitat, els sindicats i la patronal– ha donat al vistiplau al calendari laboral del 2020, que inclou dotze festius d'àmbit català i estatal i dos festius locals, que seran retribuïts i no recuperables.

 

 

Concretament, les dies aprovats pel Consell -que s'ha reunit aquest dimecres amb la presència del conseller de Treball, Chakir el Homrani– són dimecres 1 de gener (Cap d’any), dilluns 6 de gener (Reis), divendres 10 d’abril (Divendres Sant), dilluns 13 d’abril (Pasqua Florida), divendres 1 de maig (Festa del Treball), dimecres 24 de juny (Sant Joan), dissabte 15 d'agost (l'Assumpció), divendres 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), dilluns 12 d’octubre (Hispanitat), dimarts 8 de desembre (La Immaculada), divendres 25 de desembre (Nadal) i dissabte 26 de desembre (Sant Esteve).