Els vehicles portaven pancartes a les finestres posteriors
Els vehicles portaven pancartes a les finestres posteriors | Toni Alfaro

 

 

Veïns de Bellaterra han organitzat una marxa lenta amb els seus cotxes per la carretera BV-1414 a l'altura del barri, i molt especialment a l'entrada de Bellaterra venint des del nus de Sant Pau, en la rotonda d'entrada a la Universitat Autònoma i el Turó de Sant Pau.  Els impulsors de la iniciativa han sigut membres de l'Associació BV-1414, que es dedica a lluitar per la millora del trànsit a la via al barri. 

 

 

 

 

La marxa ha començat a les 8h i ha durat poc més de 10 minuts. La protesta ha generat algunes cues a la rotonda, ja que ha coincidit amb l'hora punta de circulació a la via que passa per Bellaterra. Tanmateix, les cues són habituals a primera hora del matí, i els veïns han volgut ser respectuosos amb la majoria de conductors, deixant certs espais perquè poguessin continuar el seu camí. 

 

 

Les cues han generat problemes també en la sortida de la C-58 i l'entrada des de l'escola La Vall
Les cues han generat problemes també en la sortida de la C-58 i l'entrada des de l'escola La Vall | Jordi Tardós

 

 

 

Aquesta acció forma part de les diferents mesures anunciades per la plataforma veïnal com a forma de denunciar la mala situació del trànsit a la carretera, que genera problemes de soroll, fums i densitat de vehicles, a més de perill per la velocitat d'alguns conductors. 

 

 

Les cues també s'han allargat fins l'interior de la població
Les cues també s'han allargat fins l'interior de la població | Toni Alfaro