Mesa electoral de Bellaterra a les passades eleccions autonòmiques del 2017
Mesa electoral de Bellaterra a les passades eleccions autonòmiques del 2017 | Laia TR

 

 

Les eleccions generals al Congrés dels Diputats i al Senat se celebren aquest cap de setmana, també a Bellaterra.

 

Un total de 2.064 veïns i veïnes de la localitat passaran per les urnes, que estaran obertes aquest diumenge 28 entre les 9 i les 20 h, a l'únic col·legi electoral del barri, situat a la plaça de Joan Maragall 4, a l'edifici de l'EMD. Tots els habitants de Bellaterra, inclosos els del Turó de Sant Pau, hauran de passar per les quatre taules de votació i dipositar el seu vot a les dues urnes, una per cada cambra (Congrés dels Diputats i Senat). Concretament, dos veïns de Bellaterra es presentaran com a candidats al Senat per la circumscripció de BarcelonaIgnasi Roda (Junts per Catalunya) i Remei Gómez (Convergents).

 

Diumenge podràs seguir la jornada electoral a través de Bellaterradiari.cat

 

Facebook aquí

Twitter aquí

Instagram aquí

 

També pots conèixer l'actualitat, les últimes hores i els continguts més frescos si et subscrius al canal de Whatsapp. Apunta't aquí, cada cop en som més!

 

Cal recordar que el dia d'abans, el dissabte 27 d'abril, hi haurà la jornada de reflexió, en la que és il·legal fer propaganda electoral, i que els resultats de la contesa electoral es faran públics en les hores posteriors al tancament de les urnes. D'altra banda, també és important tenir en compte que cal portar el Document Nacional d'Identitat i estar censat a Bellaterra per a poder votar al col·legi situat al Centre Cívic.