L'edició en paper de BellaterraDiari del mes de març i abril ja és aquí

L'edició en paper de BellaterraDiari del mes de març i abril ja és aquí | Redacció

 

 

Una nova edició del BellaterraDiari en paper ja és aquí. L'edició corresponent als mesos de març i abril, que es converteix en la primera edició de primavera de la publicació mensual, ha sortit de la impremta aquest divendres 26 d'abril i ja podeu trobar-la als comerços de la plaça del Pi. Al llarg del cap de setmana, el diari arribarà també a totes les bústies de les llars de Bellaterra.

 

 

  

Al número 8 de la nostra publicació en format físic trobareu una crònica de la diada de Sant Jordi 2019 a Bellaterra, així com alguns dels temes d'actualitat més destacats d'aquests dos mesos, i un resum en imatges dels moments més importants a nivell informatiu del barri. A més, incloem un editorial sobre la importància de promocionar el comerç a Bellaterra.

 

 

 

  

Si encara no teniu la vostra edició en paper, us deixem una versió digitalitzada perquè no hàgiu d'esperar a que us arribi a casa: