a
Una de les taules de votació de les eleccions del 28A  | Redacció

 

 

43.570 veïns i veïnes de Cerdanyola del Vallès podran votar a les Eleccions Municipals del 26 de maig. En total, hi haurà 67 meses electorals repartides en 13 col·legis electorals durant la jornada de votacions per escollir els membres del plenari cerdanyolenc.

 

  

El dilluns 29 d'abril es va celebrar el ple extraordinari per escollir els ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys que faran les funcions de president, vocal o suplent. El regidor més jove assistent, Carlos Cordón, i el regidor amb més edat, Fulgencio Yeste, van ser els encarregats d'activar el software que va escollir les persones que formaran part de les meses electorals.

 

 

El resultat del sorteig es pot consultar al web de l'Ajuntament en aquest enllaç. Per fer-ho només cal d'introduir el DNI i escollir el tipus de via, la via i el número per poder buscar si participarà a les eleccions com a membre de la mesa electoral.

 

 

També pots consultar en aquest enllaç en quin col·legi i mesa et tocarà votar.