La cursa d'obstacles solidària Freefighters Kids està pensada pels més petits
La cursa d'obstacles solidària Freefighters Kids està pensada pels més petits | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

L'associació esportiva Freefighters Sant Quirze organitzarà la II Cursa solidària d’obstacles Freefighters Kids. A l'esdeveniment, que se celebrarà el pròxim 19 de maig a les 10 h, els infants hauran d’anar superant reptes i proves que es trobaran durant tot el recorregut: rocòdrom, pas de pneumàtics, túnel, bobines o zona de trinxeres, entre moltes altres. Hi haurà tres recorreguts per categories: Baby, de fins a 3 anys; Mini, de 4 a 7 anys; i Kids, de 8 a 14 anys. La cursa es durà a terme al recinte firal de Sant Quirze, al carrer Llaurador.

 

 

Els objectius de la cursa són, d’una banda l’esport i l’aprenentatge de la superació per als més petits, i, el més important, la solidaritat. De la mateixa manera que l’any passat, els beneficis es lliuraran al Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu. D'altra banda, l’any passat van participar-hi 120 nens i nenes i es van recaptar 1.300 euros.

 

 

L’acte també comptarà amb sortejos, animació i l’acompanyament de la mascota, en Bhuqui. Les places per a participar-hi són limitades, raó per la qual podeu gestionar les inscripcions a www.freefighters.es