catarres
Els Catarres actuaran a Cerdanyola | Els Catarres

 

La nit gran per a la població jove durant la festa major del Roser de Maig serà, sense cap mena de dubte, la del dissabte 4 de maig. Els Catarres, recents guanyadors del Disc català de l'any amb el seu últim àlbum Tots els meus principis, i Doctor Prats, que està de gira amb també amb el seu darrer treball, Venim de lluny. Els concerts al parc del Turonet començaran el divendres 3 i s'allargaran fins diumenge 5, encara que el divendres dia 10 tindrà lloc l'Altimira Fest. Els concerts seran gratuïts i hi haurà servei de bar. La regidora de cultura, Elvi Vila, va assegurar en la presentació del programa que els gots de la festa seran reutilitzables i els palts de paper, per tal que la festa sigui respectuosa amb el medi ambient.

 

Si el dia 4 serà festa grossa, el dia 3 tampoc no queda enrere. Els Golden Beat, un grup que avisa que “les Autoritats Sanitàries adverteixen que aquest concert pot ser perjudicial per als teus malucs”. Les seves versions de Disco, Pop i Funk escalfaran l'ambient d'una nit que rematarà O'Funk'illo, que no són uns altres que els Funky Andaluz Embrutessío, que van tornar amb 20 Años Ajierro & 30 Amigos Embrutessío, “un disc doble amb tots els seus èxits gravats de nou amb col·laboracions de luxe”, tal com s'explica al programa de la festa.

 

El diumenge, per tancar el cap de setmana, és el moment del ja tradicional AMIC Fest. “L'Associació de Músics Independents de Cerdanyola (AMIC Amiant) torna amb una proposta fresca i jove amb 10 grups emergents”, explica l'organització de la festa al programa, que té una part dedicada exclusivament als concerts del parc del Turonet.

 

L'últim dia de música al Turonet, com s'apunta al primer paràgraf de la notícia, serà el 10 de maig. L'Altimira Festival torna amb un concert que comptarà amb l'actuació de 14 bandes, que actuaran entre la Sala Acme el 9 de maig (entrades a 5 euros) i el parc del Turonet el dia 10 (entrada lliure). Les actuacions, organitzades per Musikaos, un col·lectiu que va néixer en 1992 amb la intenció de promocionar la música independent, pretenen portar rock de qualitat a la ciutat de Cerdanyola.

 

Mentre que els concerts dels dies 3 i 4 seran nocturns, l'AMIC Fest i l'Altimira Fest començaran a les 17 h i a les 17.30 h respectivament. No obstant això, el dissabte també s'oferirà un concert de l'Orquestra Meravella a la tarda. La festa ofereix moltes coses més, el TOT Cerdanyola t'anima a consultar el programa!

 

 

[MAPA] Les afectacions al trànsit per les Festes del Roser de Maig