El Campus d'Estiu del Club Bellaterra inclou activitats aquàtiques
El Campus d'Estiu del Club Bellaterra inclou activitats aquàtiques | Club Bellaterra

 

 

El Club Bellaterra obrirà aquest estiu les seves instal·lacions de nou als infants i joves de Bellaterra. Durant els mesos d'estiu, els nens i nenes de 3 a 16 anys que s'apuntin gaudiran d'un estiu ple d'activitats basades en l'esport a càrrec dels monitors del Club en el seu Campus d'Estiu 2019.

 

 

Des del 25 de juny fins al 8 de setembre (excloent les setmanes del mes d'agost) els infants podran gaudir de diferents activitats esportives i tallers mitjançant les quals transmetre una sèrie de valors imprescindibles per a la formació personal. A més, petits i joves podran gaudir de diferents activitats de lleure com excursions, teatre i piscina recreativa a càrrec de la coordinadora d'activitats aquàtiques del Club, Rosa Sarabia

 

 

Els nois i noies del Campus d'Estiu del Club Bellaterra faran activitats cada dia des de les 08:45 h fins les 13 h, o bé fins a les 17 h, depenent dels horaris desitjats. D'altra banda, per als més petits, des del Club s'ofereixen a fer un servei d'acollida a partir de les 8h.

 

 

Dins el Campus hi ha activitats dirigides segons l'edat
Dins el Campus hi ha activitats dirigides segons l'edat | Club Bellaterra

 

 

Entre les diferents activitats que es duran a terme es faran cursets de natació, treball de psicomotricitat, tallers de diferents tipus, treballs manuals, jocs de diferents tipus, balls, contes, disfresses, gimcanes de diferents tipus, etc. Pels més grans, de quart de primària a quart d'ESO, les activitats se centraran en dos eixos temàtics: stage de pàdel i stage de ball, on els joves aprendran la tècnica i la competició d'aquestes dues activitats. 

 

 

A més, cada setmana, els infants aniran a diferents excursions, entre les quals destacarà una sortida a Port Aventura que haurà de pagar-se per separat a un preu de 30 euros.

 

 

Ofertes abans de juny

 

 

Si voleu apuntar-vos al Campus d'Estiu, podeu fer-ho amb descomptes especials fins al 31 de maig. D'altra banda, els preus variaran lleugerament segons cada persona, sent més barats per als socis o els abonats que per als no-socis. També hi haurà un 5% de descompte per als germans que s'apuntin plegats, així com per aquells que s'apuntin quatre setmanes o més.

 

 

Els pares i mares interessats poden visitar la pàgina web del Club Bellaterra per a més informació. Les inscripcions amb descompte per data estaran obertes fins al 31 de maig, i la data límit per apuntar-se és el 20 de juny. Per a fer-ho, hauran d'emplenar aquest formulari i enviar-lo a elclub@club-bellaterra.com, o bé trucar al 93 580 25 42, o apuntar-se de forma presencial a les instal·lacions del Club Bellaterra, a la plaça del Pi número 3 de Bellaterra.

 

Horari tipus dels diferents tipus d'activitats
Horari tipus de les diferents activitats | Club Bellaterra