El 69% dels usuaris del BellaterraDiari ens llegeixen pel mòbil, i la versió en paper arriba a totes les llars de Bellaterra | Redacció

 

 

BellaterraDiari diu adéu al mes d'abril amb unes xifres de lectors que segueixen donant bon compte de la seva consolidació com a mitjà digital capdavanter a Bellaterra i al Vallès. En aquest mes, més de 6.000 usuaris diferents van visitar la nostra web, una xifra que supera la població de Bellaterra. En concret seria un un 216% de la població total de Bellaterra, que arriba a les 2782 persones segons dades de l'1 de gener de 2017.

 

 

Les visites totals a la nostra web han implicat 12.449 sessions i que s'han visualitzat al voltant de 17.300 entrades a la nostra pàgina web i les diferents notícies que hem anat publicant. Uns números que es nodreixen també de la visita d'internautes amb una forta vinculació a Bellaterra però que ja no hi viuen, o persones que mai hi han viscut però hi tenen lligams: vallesans, barcelonins i catalans en general.

 

 

Pel que fa a l'origen de les visites durant l'abril, si bé l'enorme majoria dels internautes que ens visiten ho fan des de l'estat espanyol, la nostra plataforma rep també visites d'altres països occidentals com Estats Units (259 sessions), França (55), Regne Unit (34) i Alemanya (33), tot i que també de països asiàtics com la Índia (32 sessions) o Japó (19 sessions).

 

 

També cal destacar que de tots els usuaris, la majoria ens visita a través de dispositiu mòbil (un 68,8%), tot i que una bona part dels usuaris també van llegir les nostres notícies per ordinador (un 25,9%), i una minoria ho va fer mitjançant una tauleta (5,3%). Finalment una quarta part (24,53%) van ser lectors nous, cosa que indica el creixement de visitants i que és símptoma que cada cop més usuaris d'Internet prenen el BellaterraDiari com a lloc on val la pena informar-se.

 

 

Bellaterradiari va néixer el 2015 i des de llavors no ha parat de créixer, també en format paper des del maig del 2018. El mitjà està associat al TOT Sant Cugat i el TOT Cerdanyola, del grup Totmedia, amb qui comparteix audiències i sinergies comercials, així com el Món, iSabadell, Món Terrassa, AraVallès, Contrapunt, El Capgròs de Mataró o TOT Rubí, entre altres.