beques escolars
Ajuts econòmics per fer front al menjador escolar, llar d'infants o llibres i material escolar | ARTUR RIBERA

 

 

 

  

S'ha obert la convocatòria d'ajuts del Consell Comarcal del Vallès Occidental per a menjador escolar del curs 2019/2020 adreçades a l'alumnat d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Educació Especial. 

 

 

Les unitats familiars beneficiàries han de ser residents a Cerdanyola del Vallès  o Bellaterra i els seus membres han d'estar escolaritzats a centres d'educació infantil, primària o secundària en escoles ordinàries o en centres d'educació especial, amb independència de la localitat on estiguin ubicats aquests centres, i que no hagin sol·licitat les beques de menjador escolar dins la convocatòria de beques escolars 2019-2020 de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. 

 

Les sol·licituds s'han de presentar presencialment. Emplenant i signant la sol·licitud, adjuntant tota la documentació complementària requerida i presentar-la al Registre General de l'Ajuntament (OAC). Per a més informació poden dirigir-se al Servei de Promoció Social (Av. Espanya 6C baixos. tel. 935 666 053) o a la mateixa OAC.