Un equip de voluntaris a una jornada de plogging anterior a Rubí
Un equip de voluntaris a una jornada de plogging anterior a Rubí | Alba Huerga

 

 

  

L'agrupació en defensa de l'ecologia i la sostenibilitat Plataforma ZEO (Zero Emissions Objective) impulsa una nova jornada de neteja dels boscos, aquest cop a Bellaterra. L'associació que lluita per reduir la petjada de carboni a l'entorn natural organitza aquest diumenge 12 de maig, de 10.30 a 13.30 h una “TrobadaZEO” per fer neteja dels boscos al voltant del barri.

 

 

 

La cita, que després de l'èxit de la jornada anterior tornarà a consistir en una trobada per fer “plogging”, també permetrà als participants conèixer de primera mà un cotxe elèctric de la marca Tesla, cedit per la ocasió. Els voluntaris podran fer la neteja del medi ambient caminant o bé corrent (plogging), i en acabar gaudiran d'un pica-pica. Es tracta d'una jornada feta en el marc de la convocatòria europea Let's Clean Europe Day, que se celebra entre el 10 i el 12 de maig.

 

 

El plogging uneix l'esport amb la neteja dels boscos i els espais naturals

El plogging uneix l'esport amb la neteja dels boscos i els espais naturals | Alba Huerga

 

 

  

La trobada, que començarà a l'estació de Ferrocarrils, compta amb la col·laboració de diverses entitats bellaterrenques, com el Club Bellaterra, DiracanoBellaterraDiari i la Unió de Veïns de Bellaterra, que ja s'ha compromès en diverses ocasions en la lluita per la sostenibilitat a Bellaterra. Si voleu participar-hi, podeu fer-ho apuntant-vos en aquest enllaç

 

Cartell de la Trobada ZEO de Bellaterra del pròxim diumenge
Cartell de la Trobada ZEO de Bellaterra del pròxim diumenge | Plataforma ZEO