Quim Oltra és candidat a presidir l'EMD de Bellaterra
Quim Oltra és candidat a presidir l'EMD de Bellaterra | Cedida 

 

 

El candidat a l'EMD de Bellaterra, Quim Oltra, presentarà el seu programa electoral aquesta setmana. Ho farà el pròxim dijous 9 de maig a les 18 h a l'edifici del Centre Cívic de Bellaterra, acompanyat per alguns dels membres de l'àmbit bellaterrenc del partit pel qual es presenta, Esquerra Republicana de Catalunya

 

 

Oltra, que ja ha sigut representant de la formació a l'EMD durant quatre anys després que Esquerra guanyés una vocalia a les eleccions municipals del 2015, vol destacar la cerca de solucions com a eix principal del seu programa, així com la cerca d'una major entesa i una relació constructiva amb l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

 

Cartell de l'acte de presentació del programa electoral
Cartell de l'acte de presentació del programa electoral | Cedida