Sant Pau de Riu-sec darrere unes flors de ginesta
Sant Pau de Riu-sec darrere unes flors de ginesta | AMICS DE SANT PAU DE RIU-SEC

 

 

L'associació Amics de Sant Pau de Riu-sec organitza enguany el seu quart aplec anual sobre el complex històric de Sant Pau de Riu-sec. La trobada cultural es desenvoluparà al complex patrimonial de l'ermita de Sant Pau de Riu-sec, el proper diumenge 19 de maig, entre les 9.30 i les 14.30 h, i hi intervindran vora una trentena d'entitats.

 

 

L'aplec i mostra d'entitats consistirà en una exposició cultural sobre els 2000 anys d'història del conjunt arquitectònic, tallers i jocs infantils i una sèrie de visites guiades. A més se celebrarà una missa entre el bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristall, i el rector de la Puríssima de Sabadell, Joan Nadal

 

 

Finalment, el nucli de la trobada (entre les 11 i les 14.30 h) serà l'aplec musical i coral, que comptarà amb les actuacions de diverses corals com la Coral del Turó de Sant Pau, la Coral Collserola o la Coral de Gospel Unió Excursionista de Sabadell. També hi haurà dansa de sardanes, així com parlaments de la presidenta d'Amics de Sant Pau de Riu-sec, Francina Carenas, i Anna Erre, de la Coral Collserola. 

 

 

Cartell del quart aplec de Sant Pau de Riu-sec
Cartell del quart aplec de Sant Pau de Riu-sec | Amics de Sant Pau de Riu-sec