contacontes

La Berta farà una marató de contacontes | Lali Álvarez

 

 

 

La quarta edició de la Festa de la Il·lustració arriba el dissabte 11 de maig a la plaça Enric Granados de Cerdanyola del Vallès. De 10 a 14 h, la llibreria l’Aranya, amb la col·laboració de TOT Cerdanyola, l’Ajuntament de Cerdanyola, la Biblioteca Central i la Jijonenca, celebrarà la que defineixen com la seva “festa de final de curs”. Amb l’homenatge a la il·lustració, celebren la cloenda de les sessions de Suc amb lletres que han celebrat durant tot l’any dirigides al públic més menut de la ciutat.

 

Tallers i sorpreses

 

Durant tot el matí, la plaça situada al costat de la Llibreria l’Aranya (c/ Santa Anna, 1), acollirà un seguit d’activitats, tallers i exposicions amb els nens i nenes com a grans protagonistes. 

 

 

il·lustració
Durant la Festa de la il·lustració, els il·lustradors signaran llibres | Lali Álvarez

 

 

La Festa comptarà amb un total de 14 il·lustradors entre els quals hi ha figures de renom i professionals que han passat o passaran pel Suc amb Lletres de l’Aranya. En concret hi assistiran Zuzanna Celej, Bernat Cormand, Liliana Fortuny, Mercè Galí, Valentí Gubianas, Artur Laperla, Noemí Villamuza, Anna Aparicio, Albert Arrayás, Albert Asensio, Pilarín Bayés, Ignasi Blanch, Roser Calafell i Anna Castagnoli.

 

Pel que fa a les activitats, la Berta, contacontes oficial de la llibreria, explicarà contes als nens i nenes que s’apropin. Ho farà durant tot el matí en una marató de contacontes repassant també el treball dels il·lustradors convidats. A més,es faran tallers i sorpreses que els assistents hauran de descobrir  al moment. Des de la Llibreria L’Aranya destaquen l’alt nivell dels il·lustradors convidats. “Aquesta festa és un regal per la ciutat. És una oportunitat per coneixer de prop els il·lustradors i il·lustradores que hem treballat durant tot l’any”, explica la responsable de la Llibreria L’Aranya, Olivia Pascual.  

 

Mira les imatges de la Festa de la il·lustració de 2018. 

 

tallers
No faltaran els tallers i activitats sorpresa | Lali Álvarez