Batucada dels Batúcamela de Cerdanyola, amfitrions de l'Estimbada
Batucada dels Batúcamela de Cerdanyola, amfitrions de l'Estimbada | Batúcamela

 

La trobada de batucades anual de Cerdanyola del Vallès, L'Estimbada, tornarà a fer tronar els carrers de la ciutat. Ho farà aquest dissabte 11 amb diferents actuacions a la tarda i la nit, reunint a diferents batucades del territori català i convidant a l'agrupació 'Les Zurbamateurs', de Lió (França).

 

 

La jornada de percussió organitzada pels Batúcamela  de  Cerdanyola començarà a l'encreuament entre el carrer Sant Ramon i el carrer Anselm Clavé a les 18h, i s'anirà desplaçant fins al parc de Can Xarau amb actuació dels diferents grups. Entre ells hi ha 3 grups que repeteixen d'altres edicions (Diables de Les Corts, Ämbitum i Tocats x Gravi) i 3 que participen per primer cop (Taxeks, SoundBarri i Toquikitoqui), a més dels estrangers Les Zurbamateurs', que també repeteixen.

 

 

L'Estimbada reuneix any rere any diferents batucades al centre de Cerdanyola
L'Estimbada reuneix any rere any diferents batucades al centre de Cerdanyola | Batúcamela

 

Aquesta serà la quarta edició de l'Estimbada, que forma part del programa d'actes de la Festa Major del Roser de Maig i és la contribució de Batúcamela al programa de festes. La jornada està organitzada íntegrament pel grup de percussió amb la col·laboració de l'Ajuntament i el patrocini d'una vintena d'establiments locals.

 

 

El recorregut implicarà també actuacions estàtiques a la plaça Abat Oliba, sobre les 18:45 h. A partir de les 20 h, la celebració es traslladarà al Parc Can Xarau, on hi haurà actuacions dels diferents grups i un sopar popular, obert a tothom. La festa, que l'any passat va congregar a centenars de cerdanyolencs i cerdanyolenques tot i les fortes pluges, acabarà amb una actuació de punxadiscos.

 

Cartell de l'Estimbada 2019
Cartell de l'Estimbada 2019 | Batúcamela