A
Una edició anterior de la tertúlia del Fòrum Bellaterra | Redacció

 

 

La tertúlia cultural mensual de Bellaterra d'aquest mes de maig, en l'espai del Fòrum Bellaterra, tindrà com a objecte el funcionament i les relacions entre el món universitari als països de parla espanyola i portuguesa, especialment situats al continent americà. La trobada mensual, que tindrà lloc el proper dijous 16 de maig a les 20 h, es farà al seu emplaçament habitual, al Centre Cívic de Bellaterra. 

 

 

En aquesta ocasió, a més de la moderadora habitual i presidenta del Fòrum Bellaterra, Chus Cornellana, hi participaran dos exrectors de la Universitat Politècnica de Catalunya: el gironí i catedràtic de l'àrea d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica, Jaume Pagès, i el reusenc, també catedràtic i president de la Societat Catalana de Física, Antoni Giró.

 

 

En acabar la tertúlia, els assistents estaran convidats a participar en un sopar al Restaurant Ébano de Bellaterra, al c/ del Film, 2. És necessari reservar amb antelació trucant al 935803340, ja que les places són limitades.