El debat es farà a la plaça del Pi

El debat es farà a la plaça del Pi de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

BellaterraDiari, juntament amb les diferents entitats de Bellaterra representades a la Taula Cívica de Bellaterra, durà a terme un debat electoral entre els diferents candidats a presidir l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. L'acte anomenat 'Bellaterra a Debat' es farà a les 12.30 h finalment al Bar del Club i estarà moderat per Laia Tardós, periodista de BellaterraDiari. 

 

 

'Bellaterra a Debat' vol proposar, així, una trobada per a donar veu als diferents presidenciables a l'EMD perquè comparteixin les seves perspectives sobre les diferents problemàtiques de Bellaterra, així com els reptes que cal abordar després de les eleccions. Un debat al qual estan convidats Ramon Andreu, actual president de l'EMD i candidat de Gent per Bellaterra, Bea Duran, candidata de Ciutadans, Jordi Macarulla, vocal de PDeCAT a l'EMD i candidat de Convergents, Abel Moreno, candidat de Junts per Catalunya – Bellaterra, i Quim Oltra, vocal a l'EMD i candidat d'Esquerra Republicana. 

 

 

El debat es dividirà en quatre parts. Una primera part inclourà una presentació dels candidats. La segona serà el debat pròpiament dit, en què els candidats tindran aproximadament vint minuts (quatre per candidat) per parlar sobre cadascun dels tres blocs temàtics (Qualitat de vida, Espai públic i Mobilitat, i Governança i Relacions Institucionals). Una tercera part servirà per sintetitzar, en un minut per candidat, una cloenda per cada candidatura. I finalment, un cop acabat el debat, es llegiran preguntes dels veïns, alhora que els assistents podran formular les seves pròpies preguntes a través del whatsapp de BellaterraDiari. 

 

 

Si voleu participar i enviar les vostres preguntes per als candidats, podeu fer-ho fins a l'inici del debat escrivint via Whatsapp al telèfon de BellaterraDiari: 696569459. Haureu d'indicar el vostre nom (no calen cognoms), la vostra pregunta i a qui va dirigida. Al torn de preguntes, es llegiran els missatges als candidats, juntament amb les preguntes del públic. 

 

 

El debat serà transmès en directe al Facebook del BellaterraDiari

 

 

 

cartell definitiu

 

 

Cartell del debat electoral organitzat per BellaterraDiari i les entitats de la Taula Cívica de Bellaterra | Laia TR