La mostra incorpora sis actuacions en la seva segona edició
La mostra incorpora sis actuacions en la seva segona edició | Weekand

 

 

La mostra de microteatre 'Pessics' tornarà a celebrar-se a Sant Quirze enguany. La segona edició de la trobada teatral se centrarà aquest dissabte 18 de maig al carrer Pintor Vila Puig, que es tornarà a convertir en la gran avinguda del teatre del poble. Un seguit d'obres que es representaran entre les 18.30 i les 21 h, i que esperen reunir a veïns del poble i d'altres indrets propers com Bellaterra.

 

 

Aquest any són 6 les obres que s’hi podran veure, una d’elles interpretada pels alumnes més grans de l’escola de teatre. Totes elles tenen una durada d’uns 15 minuts i els espectadors podran veure-les totes, cadascuna d’elles en el seu propi escenari, situats tots al carrer Pintor Vila Puig. La primera edició va ser un èxit i aquest any s'hi han incorporat alguns canvis per millorar-ne el format.

 

 

Amb una sola entrada, per un cost de 10 euros, els assistents podran anar passant per totes les obres organitzats en petits grups. Això permetrà una experiència teatral ben diferent en què la proximitat amb actors i actrius està garantida. 

 

 

Les obres que es representaran són: 

 

 

Allò inevitable 

La vida està plena de moments per morir. La mort és inevitable. Però potser hi ha circumstàncies i petits actes que ens poden fer dubtar. Potser alguna mort hagués pogut ser evitada.

 
Amor a mort

Un sopar romàntic entre dos ex… organitzat amb un propòsit molt clar… perquè l’ocasió s’ho mereix…Però potser no surt exactament com ho tenien previst!

 
El Museo

Algú ha comès un acte vandàlic en un museu. Un vigilant una mica ximple i una famosa experta en art són l’única esperança per descobrir el culpable. Ells i els visitants del museu.

 
El número

Un sala d’espera. Dos joves miraran de posar-se d’acord arran d’una estranya confusió. Què series capaç de fer en la seva situació? Què separa l’èxit del fracàs?

 
Marcos & Tino’s

Dos estilistes en crisi. L’econòmica i d’altres. A un l’avorreix la monogàmia. A l’altre tanta promiscuïtat. I al capdavall, hi ha la necessitat d’estimar.

 
Salsa Golf

En Dani i en Carlos s’han d’explicar una cosa important però cap d’ells s’atreveix a començar. Potser els eufemismes poden ajudar. O no.

 

 

Si voleu participar com a públic a la segona edició del 'Pessics', podeu comprar les entrades aquí.