cartell
Al debat estan convidats els cinc candidats a presidir l'EMD de Bellaterra | Redacció

 

 

Tens preguntes per als candidats a presidir l'EMD i no pots assistir al debat de BellaterraDiari i les entitats de Bellaterra? 'Bellaterra a Debat' convida als representants i candidats a la presidència de les diferents formacions a enfrontar les seves propostes entre sí, de cara als comicis del diumenge 26 de maig. Ho farà el pròxim diumenge 19 de maig, i per aprofitar al màxim l'oportunitat de saber les opcions de cada candidat, convidem a què tots els interessants ens enviïn les seves preguntes, mitjançant el nostre canal de Whatsapp.

 

 

Les preguntes hauran d'anar acompanyades del nom i el candidat/a a qui van dirigits (Ramon Andreu, Bea Duran, Jordi Macarulla, Abel Moreno o Quim Oltra), i hauran de ser enviades per la missatgeria instantània al telèfon 696569459 fins a l'inici del debat. D'entre elles, farem una selecció per a que els candidats les responguin, alhora que s'enfronten a les qüestions que el públic assistent plantegi in situ.

 

 

D'altra banda, cal remarcar que tot i que l'hora de l'acte es manté (12.30 h), el debat es farà finalment a l'interior del bar del Club Bellaterra. La raó del canvi rau en la decisió de l'EMD de Bellaterra de no cedir l'espai a la plaça del Pi per a l'acte, com inicialment es preveia. L'entitat argumenta aquesta decisió per motius de seguretat, “ja que no és aconsellable una gran concentració de gent a tocar de la carretera BV-1414”, tot i que la competència de gestió de l'espai públic de l'EMD no inclou aspectes de seguretat ciutadana. 

 

 

Resposta a la instància de BellaterraDiari
Resposta a la instància de BellaterraDiari | Redacció