L'edició en paper del mes de maig de 2019 se centra en les eleccions municipals a Bellaterra
L'edició en paper del mes de maig de 2019 se centra en les eleccions municipals a Bellaterra | Redacció

 

 

Ja ha arribat la nova edició del BellaterraDiari en paper en la seva edició de maig. El número 9 de la publicació del mitjà líder online de Bellaterra, que va començar a publicar-se fa tot just un any, ja arriba a totes les llars i comerços de Bellaterra, i mostra les seves millors xifres en la versió digital. En aquesta edició, la publicació mensual té com a tema principal les properes eleccions municipals, així com el seu context i el seu funcionament.

 

 

A més d'aquest tema de portada, l'edició de maig de la nostra publicació se centra en altres temes com un reportatge sobre el circuit de comunicació del partit al govern, Gent per Bellaterra, que suporta amb diners públics gairebé la totalitat de la impressió del mitjà de comunicació TOT Bellaterra. També hi podreu trobar entrevistes a quatre dels cinc candidats a la presidència de l'EMD de Bellaterra (a excepció de Ramon Andreu, de Gent per Bellaterra, que va declinar concedir-la). 

 

 

Per últim, també trobareu el nostre editorial, aquest cop centrat en com “sobreviure” a la velocitat i la immediatesa que impliquen per a molts les eleccions municipals. A més, hi veureu algunes de les notícies més importants del mes de maig en format d'imatge. 

 

 

Podeu consultar la versió en pdf de la publicació aquí: