telèfon

S'instal·laran punts de connexió WiFi a equipaments municipals | Arxiu

 

 

 

 

Cerdanyola del Vallès rebrà una subvenció de la Comissió Europea per a instal·lar punts de WiFi gratuït en edificis municipals, parc i places. Aquest ajut s'engloba dins el projecte WiFi4EU que pretén promoure el lliure accés de la ciutadania a la connectivitat WiFi.

 

  

Així, Cerdanyola serà un dels 3.400 municipis europeus que rebran una subvenció de 15.000 euros del projecte WiFi4EU de la Comissió Europea. Segons senyalen des de l'Ajuntament de Cerdanyola, la previsió és instal·lar punts d'accés WiFi gratuït a equipaments municipals que encara no disposen d'aquest. Actualment, es pot connectar a una xarxa WiFi pública i gratuïta a l'Ateneu, i als dos mercats municipals, el de Les Fontetes i el de Serraperera.

 

  

El projecte WiFi4EU concedirà 120 milions d'euros en el període 2018-2020. Aquesta és la segona convocatòria de la subvenció, que ha comptat amb un pressupost de 51 milions d'euros i l'han sol·licitada més de 10.000 municipis. Finalment són 3.400 municipis europeus els que rebran els 15.000 euros de subvenció.