Els candidats i la moderadora escolten la pregunta d'una  ciutadana
Els candidats i la moderadora del 'Bellaterra a Debat' escolten la pregunta d'una ciutadana | Redacció

 

[TEXT: Josep Anton Martínez Llorach]

 

Diumenge dia 19, BellaterraDiari ha organitzat un interessant i ben conduït debat a càrrec de la periodista Laia Tardós, en el qual han participat 3 dels 5 candidats a presidir l'EMD durant els propers 4 anys.

 

 

  

Els candidats han pogut exposar amb profunditat i en tres blocs, “qualitat de vida“, “espais públics” i “governació” els seus plans de treball i també aportar les solucions que ells creuen més adients per fer front als mals endèmics de Bellaterra.

 

 

 

Podem estar d'acord o no amb algunes de les idees aportades, però felicitacions a tots ells per la seva predisposició, coneixements i el joc net del qual n'han fet palès.

 

 

Em sobta però, que els candidats de GxB i C's no hi hagin participat malgrat haver estat convidats diverses vegades. C's s'ha deixat arrossegar per la no presència de GxB?

 

 

Em pregunto: No tenen plans per Bellaterra de cara al futur? No accepten un diàleg obert? O bé no sabrien com explicar les minses i en general actuacions errònies dutes a terme els últims 4 anys per part de GxB?

 

 

És tan sols una pregunta…o varies !