El Bellaterra – Montserrat aplega a un centenar de persones tot i el mal temps

by | maig 21, 2019 | Esports

Un centenar de persones van participar en la Bellaterra - Montserrat d'enguany

Un centenar de persones van participar en la Bellaterra – Montserrat d'enguany | Grup Escolta de Bellaterra

 

 

La participació en la vint-i-vuitena caminada nocturna Bellaterra – Montserrat, organitzada pel Grup Escolta de Bellaterra, va ser un èxit tot i la pluja que va caure durant el cap de setmana. El trekking de 44 km va aplegar al voltant d'un centenar de persones que van caminar des de les 20 h del dissabte 18 fins al matí del diumenge 19 de maig, travessant el Vallès i el Bages per diferents poblacions.

 

 

El recorregut va estar dividit en cinc trams amb un avituallament al final de cadascun, passant per Matadepera, Rellinars, Vacarisses i Monistrol de Montserrat per, finalment, pujar al monestir.

 

 

L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració de diverses empreses i entitats de Bellaterra com BellaterraDiari, la cafeteria Bonaparte, el restaurant Marcs, l'hostal Sant Pancraç, l'EMD de Bellaterra, la Farmàcia Bellaterra, la Parròquia de la Santa Creu i el supermercat Condis.

 

 

 

Podeu veure les imatges de la caminada aquí.

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: