Un centenar de persones van participar en la Bellaterra - Montserrat d'enguany
Un centenar de persones van participar en la Bellaterra – Montserrat d'enguany | Grup Escolta de Bellaterra

 

 

La participació en la vint-i-vuitena caminada nocturna Bellaterra – Montserrat, organitzada pel Grup Escolta de Bellaterra, va ser un èxit tot i la pluja que va caure durant el cap de setmana. El trekking de 44 km va aplegar al voltant d'un centenar de persones que van caminar des de les 20 h del dissabte 18 fins al matí del diumenge 19 de maig, travessant el Vallès i el Bages per diferents poblacions.

 

 

El recorregut va estar dividit en cinc trams amb un avituallament al final de cadascun, passant per Matadepera, Rellinars, Vacarisses i Monistrol de Montserrat per, finalment, pujar al monestir.

 

 

L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració de diverses empreses i entitats de Bellaterra com BellaterraDiari, la cafeteria Bonaparte, el restaurant Marcs, l'hostal Sant Pancraç, l'EMD de Bellaterra, la Farmàcia Bellaterra, la Parròquia de la Santa Creu i el supermercat Condis.

 

 

 

Podeu veure les imatges de la caminada aquí.