[FOTOS] Les fotos de la Bellaterra – Montserrat 2019

by | maig 21, 2019 | Esports, Galeries de fotos

El Grup Escolta Bellaterra va organitzar aquest dissabte 18 i diumenge 19 de maig la 28a edició del Bellaterra – Montserrat. Vora un centenar de bellaterrencs i bellaterrenques van participar en l’esdeveniment, que va començar a les 20 h i va finalitzar al voltant de les 11 h del matí al Monestir de Montserrat.

Tot i la pluja, el recorregut va transcórrer sense problemes amb la col·laboració de diverses empreses i entitats de Bellaterra com BellaterraDiari, la cafeteria Bonaparte, el restaurant Marcs, l’hostal Sant Pancraç, l’EMD de Bellaterra, la Farmàcia Bellaterra, la Parròquia de la Santa Creu i el supermercat Condis.

Mireu aquí les fotos del Bellaterra – Montserrat de 2019 i llegiu les valoracions que en fa l’associació aquí.

Vols llegir més…?

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Els bellaterrencs Jordi Queraltó i Petra Zemankova participaran el pròxim mes de gener a la 44a edició del Ral·li París – Dakar. El tàndem Queraltó – Zemánkova presenten des del concessionari Jeep de Sabadell la seva aposta pel ral·li més esperat pels amants del motor. La cursa se celebrarà del 2 al 14 de gener a Aràbia Saudita.

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: