[FOTOS] Les fotos de la Bellaterra – Montserrat 2019

by | maig 21, 2019 | Esports, Galeries de fotos

El Grup Escolta Bellaterra va organitzar aquest dissabte 18 i diumenge 19 de maig la 28a edició del Bellaterra – Montserrat. Vora un centenar de bellaterrencs i bellaterrenques van participar en l’esdeveniment, que va començar a les 20 h i va finalitzar al voltant de les 11 h del matí al Monestir de Montserrat.

Tot i la pluja, el recorregut va transcórrer sense problemes amb la col·laboració de diverses empreses i entitats de Bellaterra com BellaterraDiari, la cafeteria Bonaparte, el restaurant Marcs, l’hostal Sant Pancraç, l’EMD de Bellaterra, la Farmàcia Bellaterra, la Parròquia de la Santa Creu i el supermercat Condis.

Mireu aquí les fotos del Bellaterra – Montserrat de 2019 i llegiu les valoracions que en fa l’associació aquí.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: